fredag 5. februar 2010

"Finding something that was hidden"

Selvtillit. Meningen med livet. Talent. Identitet.

Hvem er jeg? Hvorfor er jeg her? Hva er egentlig poenget?

Livet blir formet. Veien blir til mens vi går. Planen er blir virkelighet. Det er i gang. Jeg ser at livet mitt begynner å ta form. Hvordan Gud jobber i meg. Hvordan Han bruker meg. Mennesker jeg møter som er med på å forme meg. Mennesker som gjør en forskjell i livet mitt. Det er spesielt å se hvordan Gud bruker mennesker og fører dem sammen. Hvordan Han bruker mennesker for at jeg skal forstå hva Han prøver å fortelle meg.

Å se at livet tar form. Å få små smakebiter på dette somthing, dette noe, som jeg ikke visste om tidligere. Hvordan opplevelser og erfaringer har formet meg på måter jeg ikke helt visste om. Hvordan spørsmål blir svart. Å forstå at jeg er her for en grunn. At det er en plan for meg og forstå mer av hva det innebærer.

5 kommentarer:

 1. Hvordan spørsmål blir svart. Godt tenkt!
  Tror vi på og lever etter bønnens veldige kraft?

  SvarSlett
 2. Det er absolutt noe å trakte etter i hvertfall!! :)

  SvarSlett
 3. Hei Ingrid! Du skriver så nydelig, en glede å lese. Bloggen din er blitt fin! Jeg likte margen, så jeg brukte ideen med arbeidsplan på min blogg også. Håper det er greit ;) Lykke til videre! Jeg og Silje gleder oss til å treffe deg og de andre igjen :)
  Eli

  SvarSlett