onsdag 2. september 2009

Det er i gang

Det er mye som er i gang. Reisen VAR i gang, den ble ferdig. Derfor ER oppholdet i London i gang. Og det er noe annet en før kjenner jeg på mer og mer. En skulle kanskje tro at 5 ferier tidligere skulle gjøre det til en enkel greie å komme hit for godt i 10 måneder, men det er faktisk litt rart! Og jeg tror jeg skjønner hvorfor. Før har det vært ferie. Med norske og helelr ikke for så lang tid. Greit, i 8. klasse var jeg her i 1 uke alene hos Anthea, men likevel, jeg ble hentet etter en uke av mamma og pappa. Det var ikke så lenge. Og så var det vanlig ferie, akkurat som før, dog hakket bedre. Kanskje flere. I hvertfall! Det er anderledes! Nå er jeg her alene. Jeg bor alene hos en engelsk dame. Jeg bor langt unna Kristin og blir derfor alene selv om vi skal jobbe sammen. Og jeg skal være her i 10 måneder! Og det er anderledes. Madagaskar er Afrika. Selvsagt var dét anderledes. England har jeg vært i før. Men det er anderledes det også. Det kjennes anderledes. Etter bare 1 1/2 dag.

Likevel tror jeg jeg skal få det veldig fint. Mary, som jeg bor hos, bor veldig sentralt. Det er kort vei til det meste i grunn. Hun er kjempe grei og veldig aktiv i menigheten og farter rundt hele tiden! Jeg for min del får da fritt spillerom for å gjøre det jeg vil i grunn og det er veldig greit. Nå har jeg blitt litt kjent med området også etter at hun har guidet meg litt rundt. Kartbok har jeg også kjøpt, så nå er ting i gang!

Det er mer som er i gang også. Kirken trenger visst gitarist i bandet, så de var glade da de så at jeg hadde med gitaren! Så kanskje jeg må spille i band?! Crazy..! Og når vi først snakker om det: Kristin og jeg tok oppvasken etter en god "supper" hos Jo (Kristin sin dame) og snakket om dette her da jeg helt seriøst, uten å tenke over det, sa "jeg har aldri spilt i en band before". Before! Godt å høre at språkforvirringen er i gang allerede, det lover godt! :D

Så det er en god start! Og det er i gang. Jeg gelder meg! Jesus sier "Vær ikke bekymret!". Det er et fint løfte som jeg er glad jeg kan stole på.

5 kommentarer:

 1. bare for the record, som var de første ordene som falt meg inn, så sa du faktisk: "jeg har aldri played i et band before! " haha vi er fantastisk forvirrede allerede!:P

  SvarSlett
 2. haha! Tuller du?! Det tenkte jeg faktisk ikke over en gang...! Haha!! Så sykt bra! Jeg må le...! xD dette kommer til å ta av etterhvert jeg gleder meg!

  SvarSlett
 3. Å, so bra du har blogg! gjett om eg ska følge me! :) å, du e so herli! :)

  SvarSlett
 4. Hehe! Søte deg! Det var koselig! Jeg skal prøve å oppdatere litt ofte! ;)

  SvarSlett